Buropoint Projectinrichting

Thuiswerken op kantoor
Home » Projectinrichting

We besteden meer en meer tijd op onze werkplek waarbij ons werkende leven en privéleven steeds verder in elkaar overlopen. Als werkgever is het daarom van belang om een omgeving te creëren waarin inspiratie en creativiteit voorop staan. Een plek waar werknemers zich thuis voelen, waar hun enthousiasme gevoed wordt en waar zij geprikkeld worden om hun ideeën in de praktijk kunnen brengen. Onze afdeling Projectinrichting is hiervoor uw  juiste partner.

 

Ontwerp en advies

Buropoint helpt organisaties graag met het juiste advies voor alle vraagstukken omtrent huisvesting en inrichting. Wij hebben daarbij aandacht voor alle belangrijke facetten van projectinrichting zoals design, ergonomie, sfeer, duurzaamheid en identiteit. Door slim gebruik te maken van de kwaliteiten van onze interieurarchitect en ergonomisch adviseurs zijn wij als geen ander in staat om ook voor uw organisatie de juiste vertaling te maken naar een inspirerende werkomgeving die tevens voldoet aan alle normeringen.

 

Kernwaarden Projectinrichting

De service van Buropoint Projectinrichting kenmerkt zich door:

  • Aandacht voor de identiteit van uw organisatie
  • Intensieve begeleiding van schetsontwerp tot en met daadwerkelijke uitvoering
  • Inzet van ons merkonafhankelijke portfolio
  • Waarborgen van afspraken
  • Focus op de nieuwste kennis en ontwikkelingen in het vakgebied

Wij kunnen niet wachten om de mogelijkheden voor uw organisatie te bekijken. Dus wilt u meer weten, heeft u een specifiek vraagstuk of wilt u eens met ons sparren? Laat het ons weten!

Wij ondersteunen u ook graag op het gebied van Kantoorartikelen of Documentsystemen.

Project Busschers

Project Busschers

In de zomer van 2019 hebben wij bij Busschers Staalwerken in Haaksbergen een volledig nieuwe kantooromgeving gerealiseerd. Het ging hier om een turn key project waarbij wij naast het ontwerp ook de uitvoering hebben...

Referentie Projectinrichting:

Project Busschers

In de zomer van 2019 hebben wij bij Busschers Staalwerken in Haaksbergen een volledig nieuwe kantooromgeving gerealiseerd.

read more

Referentie Projectinrichting:

Project Trias

Trias is een organisatie met ruim 300 medewerkers die kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers ondersteunt bij het opvoeden en opgroeien. Trias kwam bij ons met een hele leuke uitdaging, namelijk een jaren ’30 pand naast hun hoofdkantoor ombouwen tot een multifunctionele vergaderlocatie.

read more
Project Trias

Project Trias

Trias is een organisatie met ruim 300 medewerkers die kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers ondersteunt bij het opvoeden en opgroeien. Trias kwam bij ons met een hele leuke uitdaging, namelijk een jaren ’30 pand naast...

Project Mainfreight ‘s-Heerenberg

Project Mainfreight ‘s-Heerenberg

Buropoint heeft voor Mainfreight verschillende totaalprojecten verzorgd, zowel op bestaande als nieuwe locaties. Deze projecten zijn uitgevoerd in de typische Mainfreight-stijl. Hierbij staat een interieur met strak en...

Referentie Projectinrichting:

Project Mainfreight ‘s-Heerenberg

Buropoint heeft voor Mainfreight verschillende totaalprojecten verzorgd op bestaande en nieuwe locaties. Deze projecten zijn uitgevoerd in de typische Mainfreight-stijl waarbij strak design en orde belangrijk thema’s zijn.

read more

Benieuwd hoe wij u kunnen ontzorgen?

Neem vrijblijvend contact op!

Jarno Meijer

Jarno Meijer

Senior adviseur projectinrichting

Kantoorartikelen

De één-loket-gedachte

Documentsystemen

de juiste oplossing voor elke specifieke uitdaging!

Webshop

Bestel online alle benodigdheden voor op de werkplek