Busschers Staalwerken

0543 - 519046

Een kantineomgeving passend bij de, al eerder gerealiseerde, werkomgeving van Busschers Staalwerken in Haaksbergen. Busschers Staalwerken is een erg mooi voorbeeld van hoe je een algehele werkomgeving transformatie in fases kan aanpakken. Tijdens de bouwvak van 2023 zijn wij met fase 2 gestart. In deze fase hebben we de kantine en de kleedruimte grondig aangepakt. Dit heeft geresulteerd in twee ruimtes die perfect aansluiten bij fase 1: de kantooromgeving. Fase 1 hebben we in de bouwvak van zomer 2019 afgerond.

Uitdagend staal

Onder hetzelfde concept ‘uitdagend staal’ zijn de kantine en kleedruimte van Busschers Staalwerken volledig verbouwd tot stoere, moderne en functionele ruimtes. Helemaal passend bij de werkomgeving op de begane grond en klaar voor de toekomst!

De kantine is multifunctioneel ingericht door te kiezen voor koppelbare en stapelbare tafels met stoelen. De bar met barkrukken en het stalen wandrek creëren een gezellige sfeer. Dit wandrek wordt gebruikt om notificaties en project gerelateerde informatie te delen. Verder is de ruimte aangekleed met passende verlichting, planten een dartbord en een klok. Deze toevoegingen maken de ruimte echt af!

De juiste invulling

Voor het ontwerp van de kleedruimte en kantine is samen met de klant gekeken naar de juiste invulling van de ruimte. Er is zorgvuldig gekozen voor meubilair en materialen die makkelijk in onderhoud en bestand zijn tegen intensief dagelijks gebruik. De kleuren zijn identiek aan de kleuren in de kantooromgeving.

De nieuw gerealiseerde kleedruimte heeft twee ruime douches en twee grote centrale wasbakken. De ruimte is verder aangekleed met bankjes, kapstokken, lockers en een vakkenkast voor overalls. De industriële uitstraling geeft de ruimte een stoere en moderne look, terwijl de indeling zorgt voor gemak en comfort voor de gebruikers.

ConceptOntwerpMaterialisatieRealisatieCoördinatieMeubilair

Samenwerkingen

Regge Tegels & Vloeren
Engberink Technische InstallatiesInstallaties
Reukers SchildersSchilderwerk
Barts InstallatietechniekElektra
Eissink Plafond- en WandsystemenPlafonds en wanden
D&A LichtVerlichting
Intrema InterieurbouwInterieurbouw
OlivrFotografie

Projectteam

Esther platenkamp

Design

jarno Meijer

Adviseur en projectleider