Nedap Identification Systems

0543 - 519046

Voor de Nedap-afdeling Identification Systems, hebben wij een deel van de bestaande werkomgeving verbouwd tot een kleurrijke en speelse werkomgeving met een open en dynamisch karakter.

Kleurrijk, speels en dynamisch

Door een aantal werkplekken anders te positioneren is er meer ruimte ontstaan om verschillende gebieden te ontwerpen, zoals een lounge, overleg, presentatie en een koffie/lunch gebied.

De schuine lijnen uit de bestaande architectuur in het ontwerp zijn als inspiratiebron gebruikt voor de vormgeving van het interieur.  In combinatie met de ronde vormen, die terugkomen in de vormgeving van het meubilair, geeft dit een speels effect aan de ruimte. Elk gebied wordt gekaderd door schuine oplopende houten wanden. De planten boven en rondom de diverse gebieden zorgen ervoor dat deze plekken wat meer geborgen en warm aanvoelen. Bovendien dragen de planten bij aan een gezonde en fijne werkomgeving.

Prikkelen en inspireren

We hebben bij het samenstellen van de kleuren en materialen aansluiting gezocht met de bestaande vergaderruimtes en vloer. Zo zijn de harde blauwe kleuren verzacht door in het ontwerp te kiezen voor wat meer blauwgroene, lichtblauwe en paarse tinten. De oranje en gele tinten geven het ontwerp meer pit en warmte. Deze kleuren prikkelen en inspireren. Ze geven de ruimte verschillende sferen om in te kunnen werken.

ConceptOntwerpMaterialisatieRealisatieCoördinatieMeubilair

Samenwerkingen

KrabbeStoffering
Reukers schildersSchilder
Ten BrinkeInterieurbeplanting
IntremaSpeciaalwerk
Heegt Installatie
Thonet
ForaForm
Sedus
LaPalma
Montis
Artifort
NoFruit
Planq
Donkersloot
Tapibel
Desso Tarkett

Projectteam

jarno Meijer

Adviseur en projectleider

Esther platenkamp

Design