Een nieuwe, frisse uitstraling passend bij OQ Value; distributeur van Shell brandstoffen en smeermiddelen. Medio 2022 heeft Buropoint samen met OQ Value de wensen, ideeën en merkwaarden vastgesteld waarna we een ontwerp hebben ontwikkeld voor het nieuwe kantoorinterieur. Buropoint heeft dit project van A tot Z mogen begeleiden en uitvoeren; van schetsontwerp tot realisatie.

Eenheid in uitstraling

OQ Value is een distributeur van Shell en levert brandstoffen en smeermiddelen. OQ Value heeft vier vestigingen verdeeld over heel Nederland. De locatie in Lichtenvoorde beschikt over diverse kantoren, een vergaderruimte, een lunchruimte, een ontvangsthal en diverse opslagruimtes. Als uitgangspunt voor het concept en het ontwerp hebben wij gekeken naar de vier vestigingen. Hierop hebben we onze kleur, materiaal en meubilair keuze gemaakt.

Subtiele kleuraccenten

De zwarte accenten geven het interieur een stoere uitstraling. De oranje en rode kleuren uit het logo zijn op een subtiele manier teruggebracht in de vloer en het meubilair. Om warmte in het geheel te krijgen hebben we gekozen om achter de balie met houten panelen te werken.  Tevens dragen ze bij aan een goede akoestiek door de vilten backing. Als finishing touch zijn er planten toegevoegd voor een fijne sfeer die bijdragen aan een gezonde werkomgeving.

Functioneel gebruik

Voor het functioneel gebruik van de ruimtes hebben we zorgvuldig gekeken naar de uitvoering van de gekozen producten en materialen. Alle werkplekken zijn voorzien van zit-sta bureaus met akoestische tussenschermen en bureaustoelen die voldoen aan de huidige normen.

ConceptOntwerpMaterialisatieRealisatieCoördinatieMeubilair

Samenwerkingen

Bauhuis KormelinkSchilderwerk
RusinkSpeciaalwerk
KrabbeStoffering
TCLMontage en inhuizing
Chairsupply
Euroseats
Schaffenburg
Casala
FP collection
Voortman
HAY
Dekalu
Qwerty
Thovip
OlivrFotografie

Projectteam

Siebe te Winkel

Adviseur en projectleider

Esther platenkamp

Design