Wereldwijd logistiek dienstverlener

0543 - 519046

Voor een wereldwijd logistiek dienstverlener mogen wij regelmatig nationaal en internationaal projecten uitvoeren. Deze projecten verschillen qua impact en grootte.

Bedrijfsrestaurant

Het bedrijfsrestaurant is een bruisende plek waar dagelijks grote groepen mensen samenkomen  in verschillende shifts verdeeld over de dag. Een van de hoogtepunten van het bedrijfsrestaurant is de gratis soep die elke dag beschikbaar is voor alle medewerkers.

Het bedrijfsrestaurant is niet alleen een plek om te eten, maar ook om te ontspannen en collega’s te ontmoeten. Met ruime zitgelegenheid en een aangename ambiance, biedt het restaurant een ideale omgeving om even te pauzeren en op te laden voordat je weer aan het werk gaat.

Boardroom

Of het nu gaat om belangrijke managementbeslissingen, het uitstippelen van strategieën of het stimuleren van innovatie, de boardroom biedt de perfecte setting voor deze cruciale zakelijke activiteiten. Het is een ruimte waar ideeën tot leven komen, waar meningen worden gedeeld en waar resultaten worden behaald.

Naast het functionele aspect is er ook aandacht besteed aan het esthetische aspect. De inrichting is stijlvol en professioneel, met hoogwaardige materialen en een tijdloos ontwerp. Dit zorgt voor een plezierige omgeving die aansluit bij de gewichtige aard van de beslissingen en overleggen die hier plaatsvinden.

De boardroom is uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur. Hierdoor kunnen presentaties en informatie gemakkelijk worden gedeeld en kunnen deelnemers actief betrokken worden bij het proces. Dit draagt ​​bij aan een efficiënte en effectieve vergadering.

Ontvangstruimte en kantooromgeving

Het meubilair in de ontvangst ruimte is zorgvuldig gekozen om een gastvrije omgeving te creëren. De kleuren van het bedrijf zie je terug komen in de gekozen comfortabele stoelen en bank. Zo is het een mooie ruimte om klanten te ontvangen of informele gesprekken te voeren.

De kantooromgeving is met zorg ontworpen om een optimale werkomgeving te bieden. Het een biedt een balans tussen functionaliteit en comfort. Het is zorgvuldig samengesteld om medewerkers in staat te stellen hun werk efficiënt en effectief uit te voeren. In de open werkruimtes wordt samenwerking gestimuleerd en staat teamwerk centraal.

In deze kantooromgeving, waar dagelijks wordt gewerkt aan het beheren van warehousing en supply chain management over de hele wereld, heerst een dynamische en energieke sfeer. Het kantoor is een plek waar medewerkers graag samenkomen, samenwerken en bijdragen aan het succes van het bedrijf.

OntwerpMaterialisatieRealisatieCoördinatieMeubilair

Samenwerkingen

Rusink
Eissink
Stooff
Metos
Krabbe
Kupers
RPM

Projectteam

jarno Meijer

Adviseur en projectleider

Debora Geelink

Design

Lisette Elsinghorst

Design