Outdoor dienstverlener

0543 - 519046

Horeca en hospitality meubilair wordt steeds meer toegepast in bedrijfskantines. Zo ook bij een outdoor dienstverlener in Winterswijk. Buropoint heeft de bedrijfskantine mogen voorzien van meubilair.

Comfort en duurzaam

Horeca en hospitality meubilair is ontworpen om comfort en duurzaamheid te bieden, die essentieel zijn in ruimtes met veel verkeer, zoals kantines. Bovendien is horecameubilair doorgaans kosteneffectief, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor bedrijven die hun kantines willen inrichten zonder hoge kosten. De nadruk op duurzaamheid en kosteneffectiviteit sluit aan bij de praktische eisen van een bedrijfskantine. Het esthetische aspect, het comfort en de functionaliteit van horecameubilair dragen bij aan het creëren van een aangename en uitnodigende omgeving voor werknemers. Daarnaast biedt het ook een mogelijkheid om gasten te ontvangen.

Alleen meubilair

Het team had zelf al research gedaan hoe zij de bedrijfskantine voor zich zagen. Het gekozen meubilair is van Satelliet. Satelliet is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardig horeca- en projectmeubilair. Naast esthetiek legt Satelliet ook de nadruk op duurzaamheid en functionaliteit. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik. De toegepaste afwerkingen zijn daarnaast ook nog eens makkelijk in onderhoud.

Meubilair

Samenwerkingen

Projectteam

jarno Meijer

Adviseur en projectleider