Informeel overleg

0543 - 519046

Een informele werkplek biedt werknemers een aangename en flexibele omgeving om te werken en te overleggen, waarbij een informele sfeer zorgt voor een ontspannen en comfortabele omgeving. Dit type werkplek is gericht op samenwerkingen, uitwisseling van ideeën en spontane overleggen tussen collega’s en teamleden.

Meningen delen op informele manier

Een informele werkplek kan variëren van een koffiebar, een zithoek met comfortabele banken, of zelfs een tafeltennisruimte! Het biedt medewerkers de mogelijkheid om hun ideeën en meningen op informele manier te delen, zonder de druk van de traditionele, formele werksetting. Het creëren van een informele werkplek biedt voordelen voor zowel individuen als teams. Zo kan het bijvoorbeeld leiden tot een toename van creativiteit, nieuwe ideeën en sterkere teamrelaties.

Stressvermindering en ontspanning

Bovendien kan een informele werkplek bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van werknemers. Onderzoek toont aan dat een verandering van omgeving, zoals werken in een informele sfeer, kan zorgen voor ontspanning en stressvermindering. Daarnaast stimuleert het mensen om te bewegen buiten hun traditionele werkplek en kan het de algemene fysieke gezondheid bevorderen.

Buropoint - OWM Achterhoek
Meubilair

Samenwerkingen

Projectteam