Kantoor Buropoint

0543 - 519046

Kom langs en ervaar Workspace happiness. We zijn er volledig op ingericht: ons kantoor is onze showroom. Hierin laten we zien wat we dagelijks doen van ontwerp tot realisatie. Wat je ziet kunnen we leveren of zorgen dat het gecreëerd wordt.

Showroom

In onze showroom krijg je een voorproefje van wat er mogelijk is op het gebied van kantoorinrichting. Van ergonomische stoelen tot aanpasbare werkplekken en stijlvolle opbergoplossingen. We presenteren een collectie meubels die zowel functioneel als esthetisch verantwoord zijn. Laat je inspireren door de verschillende indelingen en ontwerpen.

We begrijpen dat elk bedrijf zijn eigen unieke kenmerken en behoeften heeft. Of je nu een kleine startup bent of een groot internationaal bedrijf: we bieden oplossingen op maat die passen bij de bedrijfscultuur, merkimago en werkomgeving. Voor ons is het van belang dat we een open werkomgeving hebben, maar ook de mogelijkheid hebben om ons af te kunnen zonderen voor een overleg of om totale focus te kunnen hebben. Hiervoor hebben wij een transparante spreekkamer waar we met 8 mensen kunnen overleggen. Om goed te kunnen focussen of ongestoord te kunnen bellen hebben we bovendien een akoestische belcel.

Kwaliteit

We streven altijd naar hoge kwaliteit in alles wat we doen. Zo ook in onze eigen kantooromgeving. We hebben ons meubilair met zorgvuldigheid uitgezocht en geplaatst. Het meubilair is afkomstig van gerenommeerde leveranciers waar wij al jaren mee samenwerken. Hierdoor kunnen we rekenen op lange levensduur met het kwalitatieve meubilair.

Samenwerking

Vanaf ontwerp tot realisatie: alles hebben we zelf begeleid. Ook hierin werken we met vaste samenwerkingspartners. Deze partners zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van expertise, betrouwbaarheid en toewijding. Wij geloven in duurzame relaties, waarbij wederzijds vertrouwen en respect centraal staan. Deze samenwerkingspartners hebben ons geholpen om tot dit eindresultaat te komen. Het resultaat: een kantooromgeving die onze belofte Workspace happiness ademt.

ConceptOntwerpMaterialisatieRealisatieCoördinatieMeubilair

Samenwerkingen

Eissink
Stooff
Krabbe stoffering
Helvar
Roodbergen Dolfsma
Intrema

Projectteam

Lisette Elsinghorst

Design

Esther platenkamp

Design

Siebe te Winkel

Adviseur en projectleider

jarno Meijer

Adviseur en projectleider

Gerelateerde projecten