Elke project op maat ingericht

Veelzijdige collectie kantoormeubilair

In onze webshop vind je een uitvoerige collectie kantoormeubilair. Van stoelen, bureaus en dossierkasten tot facilitaire artikelen, ICT-materialen en kantoormachines. Er is altijd een passende oplossing, daarvoor staat het brede portfolio kwaliteitsmerken garant. Je bent van harte welkom in onze showroom. Maak telefonisch of per mail een afspraak en wij staan voor je klaar met een professioneel advies op maat. Op tijd geleverd, goed geregeld, graag gedaan.

Buropoint - Kwerreveld
Buropoint - Kwerreveld

Ergonomische oplossingen

Bewegen is belangrijk, ook tijdens het werk. Dat kan bijvoorbeeld met een zit-sta-bureau of een dynamische fietswerkplek. In onze showroom maak je kennis met onze slimme ergonomische oplossingen. Een verkenning ter plekke kan ook, met advies op maat en een ergonomiepaspoort voor iedere medewerker. Buropoint helpt een gezonde en verantwoorde werkomgeving creëren, die workspace happiness oplevert en de kwaliteit van je werkgeverschap onderstreept.

Thuiswerkplek

Voor medewerkers die deels thuiswerken biedt Buropoint flexibele oplossingen voor de thuiswerkplek. Een ergonomische en verantwoorde werkplek is belangrijk voor gezondheid, productiviteit en werkgeluk. Dat is zeker het geval als er meerdere dagen per week vanuit huis wordt gewerkt. Buropoint kan de thuiswerkomgeving exact naar wens inrichten. Van werkplek en bureaustoelen tot goede verlichting en bijbehorende faciliteiten.

Buropoint - Siebe te Winkel

Meer weten over kantoormeubilair?

Neem contact op met Jarno of Siebe