De designtafel Yuno van Wiesner Hager een combinatie van stijl, functionaliteit en ergonomie. Ondanks zijn mooie strakke vormgeving kan de tafel compact gestapeld worden wat resulteert in een plaats besparende opslag.

Strak en tijdloos

Buropoint heeft Yuno van Wiesner Hager al meerdere keren ingezet bij verschillende projecten. Deze tafel heeft bewezen een uitstekende keuze te zijn voor wie op zoek is naar een tafel voor seminar- kantine- of creatieve ruimtes.

Met zijn strakke en tijdloze design past de Yuno tafel perfect binnen elke interieurstijl. Maar het gaat niet alleen om het design; deze tafel is ook functioneel en ergonomisch verantwoord.

Speciale frameverbinding

Je schuift de tafel eenvoudig tegen elkaar. Door de speciale frameverbinding kan Yuno zonder extra element in de lengterichting verbonden worden. Er zijn twee verbindingsmogelijkheden: worden de poten naast elkaar geplaatst dan ontstaat een naadloze overgang tussen de tafelbladen. Worden de tafelpoten over elkaar heen geplaatst, dan ontstaat er een ruimte tussen de tafelbladen. De tafels kunnen rechtopstaand compact in elkaar gestapeld worden. Ook de rolfunctie voor korte afstanden over gladde vloeren maakt het gebruik van de tafel handig in gebruik voor multifunctionele ruimtes.

Deze tafel heeft bewezen een uitstekende keuze te zijn voor wie op zoek is naar een combinatie van stijl, functionaliteit en ergonomie.

Wil je meer weten over de Yuno tafel van Wiesner Hager en hoe deze jouw werkomgeving kan verbeteren? Neem dan snel contact op en samen kunnen we de mogelijkheden bekijken die deze veelzijdige tafel te bieden heeft.