Project De Variabele

Home » Projecten » Project De Variabele

De Variabele is een allround onderhoudsaanbieder in de vastgoedsector. Dit loopt uiteen van dagelijks onderhoud aan gebouwen tot investeringsprojecten. Zij ontzorgen met hun vastgoedservice woningcorporaties, zorginstellingen, overheden en andere gebouweigenaren. De Variabele heeft diverse locaties in midden Nederland.

Diverse bestelmogelijkheden voor kantoorartikelen Buropoint Winterswijk

Diverse bestelmogelijkheden van kantoorartikelen

De Variabele maakt gebruik van de diverse bestelmogelijkheden van kantooartikelen bij ons. Afhankelijk van de wensen van de betreffende locatie voorziet Buropoint De Variabele op verschillende wijzen van de gewenste producten. Zo beheert Buropoint op een locatie de voorraadkast. Dit houdt in dat wij tweewekelijks langskomen, de stand van de voorraadkast opnemen en aan de hand daarvan de gewenste producten bestellen. Tijdens deze bezoeken kunnen nieuwe wensen en ontwikkelingen worden geïnventariseerd.

Andere locaties worden van hun bestelling voorzien middels drop shipment. Dit is flexibel in te richten, afhankelijk van de specifieke wensen.

Facilitaire producten

De Variabele wenst, naast kantoorartikelen, een breed assortiment aan facilitaire producten. Buropoint kan hen daar in voorzien in adviseren. In overleg maken wij een gespecificeerd aanbod met bijbehorende afspraken. Zo voorzien wij ook in de behoeften op het gebied van eten, drinken, schoonmaak- en toiletartikelen.

Wij kunnen ook voor u de bestelling van kantoor- en facilitaire artikelen inrichten naar uw wensen. Snelle levering en persoonlijke service zijn daarbij belangrijke waarden. Neem voor meer informatie gerust eens contact met ons op.

Dit project aan anderen laten zien? Delen mag!

Kantoorartikelen

Benieuwd hoe wij u kunnen ontzorgen?

Neem vrijblijvend contact op!

Occo Tijben

Occo Tijben

Commercieel medewerker kantoorartikelen

Projectinrichting

Thuiswerken op kantoor

Kantoorartikelen

De één-loket-gedachte

Webshop

Bestel online alle benodigdheden voor op de werkplek