Project Witteveen Calculaties

Home » Referenties » Documentsystemen referenties » Project Witteveen Calculaties

Witteveen is een calculatiebureau dat is gespecialiseerd in het calculeren van bouwkosten voor de woning- en utiliteitsbouw. Om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben zij een groot formaat printer aangeschaft. Deze groot formaat printer (papierformaat A2 t/m A0) wordt ook wel plotter genoemd en is bedoeld om technische en bouwkundige tekeningen af te drukken. Witteveen voorziet hiermee niet alleen de eigen calculatoren; ook klanten kunnen bij Witteveens printshop terecht voor het afdrukken van tekeningen, fullcolour posters e.d.

Aanschaf van een groot formaat printer 

Witteveen heeft de aanschaf van de groot formaat printervia Buropoint gedaan. Omdat dat een behoorlijke investering met zich meebrengt zijn wij samen met Witteveen een speciaal financieringstraject gestart. Buropoint heeft in overleg met Witteveen onderzocht wat de mogelijkheden waren en deze gekoppeld aan hun specifieke situatie en bijbehorende wensen en behoeften. Zo zijn we samen tot de beste oplossing gekomen.

Wij kunnen ook u ondersteunen wanneer u speciale wensen heeft op het gebied van multifunctional printers. Neem gerust eens contact met ons op.

Benieuwd hoe wij u kunnen ontzorgen?

Neem vrijblijvend contact op!

Erwin Goosen

Erwin Goosen

Senior adviseur documentsystemen

Projectinrichting

Thuiswerken op kantoor

Kantoorartikelen

De één-loket-gedachte

Documentsystemen

de juiste oplossing voor elke specifieke uitdaging!

Webshop

Bestel online alle benodigdheden voor op de werkplek