Project Trias

Trias is een organisatie met ruim 300 medewerkers die kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers ondersteunt bij het opvoeden en opgroeien. Trias kwam bij ons met een hele leuke uitdaging, namelijk een jaren ’30 pand naast hun hoofdkantoor ombouwen tot een multifunctionele vergaderru.

Multifunctionele vergaderruimte met beleving

Deze vergaderlocatie moest voorzien in het faciliteren van moderne vergadertechnieken en goede voorzieningen bieden op het gebied van licht, lucht, geluid en beleving. Wij hebben hier een prachtig ontwerp bij gemaakt dat karakter uitstraalt maar ook knus en verrassend is. Bestaande elementen van het prachtige pand zijn gecombineerd met nieuwe ontwikkelingen op interieurgebied. Zo is er een multifunctionele vergaderruimte met beleving ontstaan.

Verbouwing zolder

Vanwege personele groei kwam, naast de realisatie van de vergaderlocatie, ook de vraag om nieuwe werkplekken te creëren in het hoofdkantoor. Door creatief en buiten de kaders te denken hebben wij de zolderetage omgebouwd tot een volledig nieuwe kantooromgeving.

Omdat de zolder eerst een andere bestemming had moest ook hier van alles aan veranderd worden. Zo hebben we de volgende zaken aangepakt: (glas)wanden en plafonds geplaatst, nieuw schilderwerk, aandacht voor lucht en licht, nieuwe raambekleding en vloerbedekking en natuurlijk nieuw (en aanpassingen op bestaand) meubilair. Voor ons was dit een schitterende uitdaging en wij zijn erg enthousiast over de samenwerking en de behaalde resultaten!

Benieuwd hoe wij u kunnen ontzorgen?

Neem vrijblijvend contact op!

Jarno Meijer

Jarno Meijer

Senior adviseur projectinrichting

Project Dubai

Project Dubai

Voor een klant van ons hebben wij hun nieuwe locatie in Dubai ontworpen en het meubilair hiervoor geleverd. Tijdens de uitvoering van het project zijn wij het eerste aanspreekpunt geweest en hebben het geheel op afstand...

Lees meer

Projectinrichting

Thuiswerken op kantoor

Kantoorartikelen

De één-loket-gedachte

Documentsystemen

de juiste oplossing voor elke specifieke uitdaging!

Webshop

Bestel online alle benodigdheden voor op de werkplek