Project Mainfreight ‘s-Heerenberg

Home » Referenties » Projectinrichting referenties » Project Mainfreight ‘s-Heerenberg

Buropoint heeft voor Mainfreight verschillende totaalprojecten verzorgd, zowel op bestaande als nieuwe locaties. Deze projecten zijn uitgevoerd in de typische Mainfreight-stijl. Hierbij staat een interieur met strak en internationaal design centraal. Deze duurzame relatie heeft geleid tot prachtige resultaten.

Strak en internationaal interieur

Mainfreight is een wereldwijd opererende logistiek dienstverlener met haar oorsprong in Nieuw-Zeeland. Inmiddels is Mainfreight in Europa gevestigd in meerdere landen, onder andere in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland Roemenië, Rusland, Polen, Oekraïne en het Verenigd Koninkrijk. Het internationale en dynamische karakter van Mainfreight wordt weerspiegeld in het ontwerp en in de uitvoering van de projecten.

Bij deze totaalprojecten zijn alle onderdelen van het interieur onder handen genomen. Wij ontwerpen en adviseren op het gebied van vloeren, glaswanden en meubilair maar ook bij audio, elektra en ICT. Wij zijn zeer tevreden met deze samenwerking en de resultaten die we samen hebben behaald!

Wilt u meer van onze projecten zien? Klik dan hier.

Benieuwd hoe wij u kunnen ontzorgen?

Neem vrijblijvend contact op!

Jarno Meijer

Jarno Meijer

Senior adviseur projectinrichting

Project Dubai

Project Dubai

Voor een klant van ons hebben wij hun nieuwe locatie in Dubai ontworpen en het meubilair hiervoor geleverd. Tijdens de uitvoering van het project zijn wij het eerste aanspreekpunt geweest en hebben het geheel op afstand...

Lees meer

Projectinrichting

Thuiswerken op kantoor

Kantoorartikelen

De één-loket-gedachte

Documentsystemen

de juiste oplossing voor elke specifieke uitdaging!

Webshop

Bestel online alle benodigdheden voor op de werkplek