Project Effectief vergaderen

Home » Referenties » Projectinrichting referenties » Project Effectief vergaderen

Bij dit project ‘Effectief vergaderen’ was het zoeken naar de juiste balans tussen diverse vergadervormen. In combinatie met de bestaande architectuur en de implementatie van de huisstijl was dit een mooie uitdaging. 

Innovatieve werkomgeving

Belangrijke elementen binnen deze werkomgeving zijn innovatie en creativiteit. De kantooromgeving speelt een belangrijke rol in het faciliteren hiervan. Om dit optimaal te verzorgen hebben wij speciale overleg- en stilteruimtes volgens de nieuwste inzichten, speciale signing en decoratie en een kantoortuin in het ontwerp verwerkt. 

Diversiteit van vergaderruimtes

Het doel was om een open en transparante ruimte te creëren met diverse overlegvormen. In het ontwerp zijn verschillende vergaderruimtes opgenomen: hoog overleg, laag overleg, loungeruimte, open overleg en brainstormruimte. De diverse overlegruimtes dragen bij aan de werkcultuur van het bedrijf en zorgen ervoor dat medewerkers zo effectief mogelijk hun werk kunnen uitvoeren.

In het ontwerp is verder veel aandacht geschonken aan thema’s als teamwork, identiteit, loop- en zichtlijnen, openheid en een huiselijke sfeer. Tevens hebben wij ons binnen deze samenwerking gefocust op circulaire projectinrichting en duurzaam gebruik van materiaal. Dat wil zeggen: bestaande producten en materialen zijn hergebruikt.

Benieuwd hoe wij u kunnen ontzorgen?

Neem vrijblijvend contact op!

Jarno Meijer

Jarno Meijer

Senior adviseur projectinrichting

Project Dubai

Project Dubai

Voor een klant van ons hebben wij hun nieuwe locatie in Dubai ontworpen en het meubilair hiervoor geleverd. Tijdens de uitvoering van het project zijn wij het eerste aanspreekpunt geweest en hebben het geheel op afstand...

Lees meer

Projectinrichting

Thuiswerken op kantoor

Kantoorartikelen

De één-loket-gedachte

Documentsystemen

de juiste oplossing voor elke specifieke uitdaging!

Webshop

Bestel online alle benodigdheden voor op de werkplek