Project Dubai

Voor een klant van ons hebben wij hun nieuwe locatie in Dubai ontworpen en het meubilair hiervoor geleverd. Tijdens de uitvoering van het project zijn wij het eerste aanspreekpunt geweest en hebben het geheel op afstand begeleid. Een geweldig project waarbij wij zowel de creatieve uitdaging als de logistieke uitdaging zijn aangegaan!

 

Multifunctioneel kantoor

Het concept dat centraal staat in dit project hebben wij ‘the box’ genoemd. De naam ‘the box’ heeft betrekking op de vierkante multifunctionele ruimte welke is gepositioneerd in het centrum van het kantoor. Vanuit hier zijn alle andere ruimtes vorm gegeven. Eén van de uitgangspunten bij het ontwerp was zoveel mogelijk functies op zo weinig mogelijk vierkante meters: een prachtige uitdaging. Uiteindelijk zijn we hierin geslaagd. Het pand biedt nu ruimte voor onder andere werkplekken, diverse overlegvormen, stilte werkplekken, demo-/presentatieruimte en opslag.

 

 

Westerse en Arabische wereld in één

Het thema voor de materialisatie en vormgeving in het ontwerp is de samensmelting van de Westerse en Arabische wereld. Dubai is een stad vol contrasten. Dit is terug te zien in de diversiteit aan zorgvuldig gekozen materialen en kleuren. Zandkleurige onderdelen, een referentie naar de woestijn van Dubai, komen overal terug in het kantoor. Datzelfde geldt voor de diamantvormige houtstructuren (geïnspireerd op de rijkdom en luxe van Dubai) welke op diverse wanden zijn toegepast. Deze representatie van Dubai is gecombineerd met het kenmerkende moderne karakter. Heldere en krachtige kleuren, moderne technologie en bijvoorbeeld vloerbedekking met verkeerspatronen die het stedelijke karakter weergeven. De huisstijl van de klant is zichtbaar verwerkt in de kleuren, vormen en materialen en bekrachtigen de samensmelting van culturen.  Het geheel is een mooie representatie van de identiteit van dit bedrijf op deze specifieke locatie.

Benieuwd hoe wij u kunnen ontzorgen?

Neem vrijblijvend contact op!

Jarno Meijer

Jarno Meijer

Senior adviseur projectinrichting

Projectinrichting

Thuiswerken op kantoor

Kantoorartikelen

De één-loket-gedachte

Documentsystemen

de juiste oplossing voor elke specifieke uitdaging!

Webshop

Bestel online alle benodigdheden voor op de werkplek