Multifunctional printer kopen of huren

Home » Berichten » Documentsystemen berichten » Multifunctional printer kopen of huren

U heeft bij ons de mogelijkheid om een multifunctional printer te kopen of te huren. Er zijn een aantal verschillen tussen deze opties.

Printer kopen

Bij een koopmachine betaalt u eenmalig een aanschafbedrag, daarna is de machine uw eigendom. U kunt er voor kiezen om daarbij een servicecontract af te sluiten op uw machine. Dit servicecontract houdt over het algemeen in dat wij de verbruiksartikelen leveren (toners, toneropvangbak, etc.) en dat u een vastgelegd maandelijks volume aan afdrukken ontvangt. Daarnaast krijgt onze ondersteuning bij hardwareproblemen.

Printer huren

Wanneer u een printer huurt betaalt u een maandelijks bedrag aan ons voor de duur van de contractperiode. De printer blijft in dit geval eigendom van Buropoint. Bij een huurcontract zit standaard een servicecontract inbegrepen. Dat betekent dat wij uw verbruiksartikelen leveren, u een vast aantal afdrukken krijgt en service bieden bij hardwareproblemen.

Vrijwel alle contractspecificaties kunnen in onderling overleg worden afgestemd. Neem contact met ons op om samen met onze expert te kijken of u het beste een multifunctional printer kunt huren of kopen.

Vond u dit een waardevol artikel? Deel dit dan met anderen!

Benieuwd hoe wij u kunnen ontzorgen?

Neem vrijblijvend contact op!

Erwin Goosen

Erwin Goosen

Senior adviseur documentsystemen

Projectinrichting

Thuiswerken op kantoor

Kantoorartikelen

De één-loket-gedachte

Webshop

Bestel online alle benodigdheden voor op de werkplek