Ergoshop

Home » Ergoshop

Dat veel zitten tijdens het werk niet bevorderlijk is voor de gezondheid, is inmiddels wel bekend. Werknemers met een zittend beroep hebben een hoger risico op diabetes en hart- en vaatziekten, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Bovendien ontkomen zelfs mensen die regelmatig sporten niet aan de effecten van al dat zitten. Het advies voor mensen met veel zittend werk: ook overdag op het werk meer bewegen. Goed ergonomisch advies is hierbij erg belangrijk.

Voorkom te lang zitten

Men ontkomt bijna niet aan lang zitten in het geval van een kantoorbaan. Dat betekent alleen niet dat er niets aan te doen is. Er zijn verschillende oplossingen om de effecten van langdurig zitten tegen te gaan, denk bijvoorbeeld aan een zit-sta werkplek of een dynamische fietswerkplek. Bij Buropoint nemen we u graag mee in deze wereld om u alle tips, trucs en faciliteiten te laten zien en zo zittende werknemers zo lang mogelijk gezond en actief te houden.

Ergonomisch advies

Om dat zo goed mogelijk te doen hebben wij een deel van onze showroom ingericht als Ergoshop. Hier kunnen wij iedereen laten ervaren hoe ergonomische hulpmiddelen van dienst kunnen zijn in uw werkomgeving. Daarnaast bieden wij de service aan om op locatie een intakegesprek te voeren om zo voor uw organisatie een passend ergonomisch advies te schrijven. Samen bespreken we de huidige werkomgeving en geven daarbij een advies over de ideale werkvorm binnen uw organisaties. Elke medewerker krijgt een gepersonaliseerd paspoort. Op basis daarvan kan iedere medewerker een gezonde en verantwoorde werkplek worden aangeboden.

Vond u dit een waardevol artikel? Deel dit dan met anderen!

Benieuwd hoe wij u kunnen ontzorgen?

Neem vrijblijvend contact op!

Jarno Meijer

Jarno Meijer

Senior adviseur projectinrichting

Kantoorartikelen

De één-loket-gedachte

Webshop

Bestel online alle benodigdheden voor op de werkplek