Circulaire projectinrichting

Home » Circulaire projectinrichting

Eén van de kernwaarden bij Buropoint Projectinrichting is duurzaamheid. Dit past helemaal in het huidige tijdsbeeld waarin de circulaire economie een steeds belangrijkere rol speelt. Maar wat is het precies en wat zijn de voordelen?

Wat is circulaire projectinrichting?

In het kort: circulaire economie staat voor het hergebruik van producten en grondstoffen om de levensduur te verlengen en vernietiging te voorkomen. Dit kan dus ook op het gebied van projectinrichting. Circulaire producten zijn eenvoudig te (de)monteren, zijn gemaakt van grondstoffen met een lange levenscyclus of zijn gemaakt hergebruikte grondstoffen (bijvoorbeeld: een stoel van petflessen of een vloer van oude visnetten).

Steeds vaker helpen wij klanten bij de revitalisatie van hun kantoor. Samen bekijken we de huidige situatie, wisselen ideeën uit en onderzoeken hoe we (onderdelen van) het bestaande interieur kunnen hergebruiken en een plaats kunnen geven in het nieuwe concept.

Waarom is dit iets voor mijn organisatie?

Het ‘oude’ speelt dus steeds vaker ook een belangrijke rol bij het ‘nieuwe’. Deze circulaire vorm van projectinrichting heeft verschillende voordelen:

  • Kostenbesparing door gebruik van materialen die er al zijn
  • Het is duurzaam en maatschappelijk verantwoord
  • Behoud van identiteit en karakter door het hergebruik van originele onderdelen
  • Inventaris behoudt zijn waarde

Wat kan Buropoint voor mij doen?

Wij werken met een ruim aanbod aan leveranciers die circulaire producten aanbieden. Hierdoor kunnen we ook voor uw organisatie de beste oplossing vinden. Dus bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie op het gebied van revitalisering kunnen betekenen? Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie!

Vond u dit een waardevol artikel? Deel dit dan met anderen!

Benieuwd hoe wij u kunnen ontzorgen?

Neem vrijblijvend contact op!

Jarno Meijer

Jarno Meijer

Senior adviseur projectinrichting

Kantoorartikelen

De één-loket-gedachte

Webshop

Bestel online alle benodigdheden voor op de werkplek