Bestellen in de webshop

Home » Bestellen in de webshop

Bestelling plaatsen

Om eenvoudig uw kantoorartikelen te bestellen in onze webshop dient u zich bij ons als klant te registreren. Heeft u nog geen account bij ons? Neem dan gerust even telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk uw gewenste artikelen bezorgd krijgt.

Klik hier om direct naar onze webshop te gaan.

Bezorgen

Wij garanderen u een snelle en betrouwbare levering. Als u voor 15:30 uur bij ons besteld, heeft u de order de volgende dag binnen. Hierbij geldt wel dat de artikelen voorradig moeten zijn bij onze leveranciers. Wilt u er zeker van zijn dat u uw artikelen de volgende dag heeft? Neem dan even contact met ons op.

Verzendkosten

Wij hanteren de volgende verzendkosten:

  • Bestellingen tot € 25,00 (excl. BTW) – € 8,95 verzendkosten
  • Bestellingen tot € 50,00 (excl. BTW) – € 5,95 verzendkosten
  • Bestellingen vanaf € 50,00 (excl. BTW) – worden gratis op het gewenste adres afgeleverd

Afhalen

Naast kantoorartikelen bestellen in de webshop kunt u deze ook bij ons afhalen. Onze showroom in Winterswijk is uitgerust met een basisvoorraad van de meest voorkomende producten. Om er zeker van te zijn dat het gewenst product op voorraad is, raden wij u aan om bij grote hoeveelheden vooraf even contact met ons op te nemen. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag (8:30 tot 17:00 uur).

Ruilen en retourneren

Ruilen of retourneren is bij ons geen probleem. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via info@buropoint.nl of telefonisch via 0543-519046. Wij hanteren hierbij onze algemene voorwaarden welke hier te vinden zijn.

Vond u dit een waardevol artikel? Deel dit dan met anderen!

Kantoorartikelen

Benieuwd hoe wij u kunnen ontzorgen?

Neem vrijblijvend contact op!

Occo Tijben

Occo Tijben

Commercieel medewerker kantoorartikelen

Projectinrichting

Thuiswerken op kantoor

Webshop

Bestel online alle benodigdheden voor op de werkplek