Acties

Acties

DYMO tot 40% cashback

Ontvang nu tot 40% cashback op uw DYMO producten! Als u €50,- tot €99,99 spendeert, ontvangt u 20% cashback. En bij €100,- tot €500,- maar liefst 40% cashback!
Klik hier voor de deelnemende producten (van labels en etiketten tot labelwriters en postwegers).
Let op! De cashback is na aanschaf bij ons rechtstreeks bij Dymo te claimen via www.dymo.com/anddone. Ook vindt u hier de actievoorwaarden.
Uitsluitend geldig op producten aangeschaft tussen 1 september en 31 december 2017, aanvraag in te dienen tot 15 januari 2018.

Gratis dummy camera bij een sleutelkast

Ontvang nu bij aankoop van een sleutelkast van Pavo een gratis dummy camera. Deze maakt geen beelden, maar is een namaak beveiligingscamera. Ingewikkelde installaties zijn niet nodig. Bevestig hem op de gewenste plaats en zet hem aan. Het rode lampje begint met knipperen waardoor het een echte camera lijkt.
De Pavo sleutelkast is een high security sleutelkast met elektronisch combinatieslot. Key Return opening, waardoor men zijn/haar sleutel weer eenvoudig kan retourneren ook als de sleutelkast gesloten is. Metalen sleutelhaken (niet verstelbaar). Compleet met sleutelhangers, genummerde haken, bevestigingsmateriaal en 2 emergency sleutels om de sleutelkast te sluiten/openen.
Klik hier voor de deelnemende sleutelkasten (van 20 tot 150 sleutels).
LET OP! Het gratis artikel ontvangt u automatisch bij uw bestelling en is geldig t/m 28 januari 2018.

Dymo Wireless Labelwriter met gratis 10,- frankeertegoed

Bestel een Wireless LabelWriter bij Dymo en ontvang €10,- frankeringswaarde op uw Post.nl account.
De vertrouwde makkelijke LabelWriter van Dymo is er nu ook draadloos! Voeg één LabelWriter Wireless toe aan uw netwerk en maak afdrukken van etiketten toegankelijk voor iedereen op de werkvloer, de printopdracht kan gegeven worden via zowel Mac, PC, smartphone als tablet. 
Aanschaf dient plaats te vinden vóór 31 januari 2018. Aanvraag vóór 15 februari 2018 op http://www.dymo.com/nl-NL/postnl.

Buropoint bureaustoelen; kwaliteit, voor een prijs dat goed zit!

* netbespannen (of gestoffeerde) rug en gestoffeerde zit in zwart             * synchroonmechaniek
* in hoogte verstelbare lendensteun (Buropoint 03 tegen meerprijs)         * zitdiepte verstelling (6 cm)
* in hoogte en in breedte verstelbare armleggers, met zachte opdek         * aluminium gepolijst onderstel met gaslift
* multifunctionele wielen                                                                             * 5 jaar garantie


SUPERDEAL LASERPRINTER + TONER! 
  Van  €930,- voor €750,- excl. BTW! 
Lexmark MS810dn laserprinter met GRATIS extra tonercartridge (25.000 afdrukken)!
Uit onze showroom leverbaar. Met deze Lexmark heeft u een goede zwart-wit laserprinter op kantoor staan, die geschikt is voor netwerkgebruik en een geïntegreerde functie voor dubbelzijdig afdrukken heeft. Verdere specs: 1 jaar garantie, 512 MB geheugen, een invoercapaciteit van 650 vel en afdruksnelheid tot 52 p.p.m. Zie hier voor een uitgebreide productomschrijving.
Deze actie is alleen geldig in onze showroom, zolang de voorraad strekt. Prijzen excl. 21% BTW. Eventuele plaatsing en installatie op basis van nacalculatie.